napok óta viseli a csendet.
gyűrött, mint a pulóvere.
anyja külföldön.
koncentrál, előkészül. az íróasztalon
a pohárban egy vízcsepp remeg.
levelet nem ír, szívet rajzol.
utána összehúzódik
az ágyon. libabőrös takaró,
haja arcába csorog.
kint megzördül egy kulcs.
de a félelem nem nyit könnyen ajtót.
karjában tű, intravénás
nihil.