légyott
reggelünk valahol elveszett
a meggyűrt lepedő ölén
vagy a mosdó frottircsendjében
lábnyomod ikrája mereng a padló kövén
a kávé illata járja át a levegő üregét
kinyújtom magamból szagod
óvatosan moslak ki a számból
meggörbült ébredésemet vasalom ki a mából
forró kávémra csészét borítok
magamba húzom a derűt
piritósom égett szaga elnehezül
ásítva ébredt a fogas
benne utolsó légyottunk tébolya
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-23 22:40:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-23 22:47:25