Most már másképpen nem lehet
Hogy jó lehetek, köszönöm,
mint felhők közt a fényözön,
mindenki tudja, ott vagyok,
ahol a felhőrongy ragyog.
Ifjúságomtól gondolom,
hogy verset írni jó nagyon,
nem fáj a fájdalom se már,
ha ringatón ölébe zár
sok olvasót a gondolat,
s nem felejthető álmokat,
de barátságokat teremt
a gyümölcsöző égi rend.
Most már másképpen nem lehet
megérteni az életet;
földön virágzik, mint a fű,
azért ily nagyon gyönyörű
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-23 04:09:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-23 04:09:10