kint nehéz
körülölel a forró vagy jéghideg víz.
nem érzem, milyen, éget. át kell
másznom a falat, amit körém
építettek az elhagyottak. még
besüt ide valami poros fény.
még szerencsésnek mondhatom
magam. kint nehéz cseppekkel
hullik az eső, mint gyermekkönnyek.
szétgurulnak apró gyöngyszemek.
véget nem érő álom tart életben.
lélegezni kell kitartóan, halott
szívvel, örökké arccal a napnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-18 22:17:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-18 22:17:07