Utca
szavaimmal mosom meg az ablakot,
hogy olyannak lásd a reggelt, amilyennek néha én is látom
átlesve álmaim üvegén
leginkább rám hasonlít ilyenkor minden odakinn
a villanypóznák ferdék,
a járdán fekvő bicikli még forgó kerekei mintha
önmagukat kergetnék
akár az oldalára fektetett nyolcasok
még a nap is
látod, olyan nagyon próbál ragyogni
hogy valósággal sötét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-18 20:25:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-18 20:25:00