Szükségem van rád
Nincs szó, mi felér azzal,
Amit érzek irántad.
Nem tudom, hogyan mondjam,
Hogy érezd te is vágyam.
Megmutatni sem tudom,
Hogy érezd, szívem hogy dobog.
Csak újra megálmodom,
Ahogy ajkad csókolom.
Kell pusztán létezésed,
Tudom, rád van szükségem.
Várok rád, hogy elgyere
És itt legyél mellettem.
Kezed fogni akarom,
Hallani szavad, hangodon.
Szemed tengerén elveszni,
Tested, lelked átölelni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szívdobbanás (, 2011)
Kiadó: Szerzői magánkiadás
Feltöltés ideje: 2012-01-12 16:44:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-25 19:11:50