Harmadnapra
Nem néhai, nem is megboldogult
Nézem az ajtót, amelyen beléphet
Mint élő személy, és nem mint kísértet
Mert harmadnapra mind feltámad az
Akit szerettünk. Mind belép majd..
És bár unitárius hitelvek
Nem hiszik újraéled bármi szerves
És ezt Te is tanítottad, tagadtad
Csak a lélek feltámadását hitted
Te bennem mégis, mégis újraéledsz
Sebed tapintom. Nem igaz, hogy nem vagy
Aki szeretett, nem hiába féltett
Nem haltál meg. A hamvaid sem
Hozta senki.. Nem is temettünk..
Pünkösd lesz, várunk. Még ne távozz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-07 15:06:23
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-07 15:06:23