Szívkopoltyú
a legváratlanabb helyzetekben kezdett nyilallni a mellkasom.
az ultrahangon egy fémkapót
mutattak ki,
a szívembe fúródva.
kioperálták a horgot, de maradt egy lyuk,
amin keresztül azóta is érzem, hogyan szellőzik a lelkem.
néha füstjelek gomolyognak elő a kicsi lyukból,
kipöfögöm őket az orromon,
és a szív üzenetei elkeverednek a városi köddel.
elbújtatva előlem
a parkban andalgó párokat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-28 12:36:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-28 12:55:06