Amikor rád gondolok
Amikor rád gondolok szerelem,
az utcán egy lány szembe jön velem,
olyan ifjú lehet, mint te voltál,
amikor együtt sétáltunk a tónál.
Amikor rád gondolok szerelem,
előbb a testedre emlékezem,
felidézem a bőröd csodáját,
amit az élet lüktetése jár át.
Amikor rád gondolok szerelem,
pogány imára kulcsolom kezem,
s mint hívő az istent, úgy imádom
szentségedet az illatos ágyon.
Amikor rád gondolok szerelem,
véled a varázs velem van jelen,
s karácsonykor az ünnep arra int,
hogy szomjamat te csillapítsd megint!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-26 08:05:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-26 08:05:44