Visszahelyezi az embert a történet
középpontjába. Játszik, packázik vele,
szétrúgja a picsáját.
Ha szuvenírt talál nála leporolja,
majd egy katonai nadrágszíjjal kezdi
ütlegelni. Hajnalban az egészet újra-
kezdi. Nemcsak kiöli belőle a művekről
értekezőt, de ki is gyógyítja azt.