a képzelődés változatai
levetkőztem, mit kérhetek még.
itt csak a legszükségesebb kell.
a szív egyhangú lüktetése. létbe
vetetten szerelmesnek lenni valakibe,
aki hasonlít rá. összezsugorodva,
megfagyva. fertőtlenített kötődéssel.
valamilyen reakció. porcelán arcok.
falnak fordított tükrök. valaki, aki
néha eljön. apró kések. a képzelődés
változatai. szerelmesnek lenni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-04 22:26:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-04 22:26:28