Testimentum
A kiigazíthatatlan
festményt a falon,
az avar-depressziót...
s a családi ereklyéket,
gyerekeimre hagyom.
Szerveim segítsenek
a rászorultakon:
példának okáért -
a veséimet ágyba vizelőknek,
fogatlan állkapcám ínyét,
halott nagymamámnak,
masszív alkoholistának,
a májam,
kiszáradt szám cserepeit
a sivatagnak.
Kérem,
temessék el velem,
gyönyörtől elakadó lélegzetem,
csillogó szemem
és összevont szemöldököm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 14:20:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 14:43:20