Vérségi kötelékek
Hurkokat írnak,
átfedik egymást,
selymeken, ócska daróc tarisznyán,
élem a mintát,
hordom viselten,
osztozunk közös szőtteseken.
Ott az a balsors,
ott az az éden,
dupla fodor sirató hacukán,
sorsvonal-inda,
őrület-minta,
szoknya redőiben férc a világ.
Felpörög, úgy hull
róla a rózsa,
feltöröl végül a konyha kövén.
Bűnbeesés-ing
szajhai tűzben
rossz fogason fakuló szövedék.
Hűs, közös ágyig
visznek a talpak,
Föld fedi földdel a lábnyomokat.
Fázik a foltjuk
tinta kereszten,
kék paca úszik a névjegyeken,
Széppapa számol
záporesőben,
mások elúsznak a tengereken.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 13:04:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 13:04:54