Tranzitok 12
I.
fönt járkálnak és az esti csend kint házakká áll teli
a mi házunk a mi szerdánkra épül
de nem bánja a többi napot
ne törődj velem
II.
most lázas vagyok
van egy színjátszós üvegem
és azt nézem, mikor betegen…
de csak ha a szerelem
nem az influenza
III.
leírnám a neved
hogy lássam
Vagy
IV.
titkos írásaim
kikacagnak
az egyik betű gúnyosan nevet
de ért
megérti
azt
amit nem lehet
V.
szeretem a gyümölcsöket
főleg a menny-
magot
és azt szeretem
ha belőlem kapod
és jól laksz velem
ahogy a szerdai házban
elméletben
otthon vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 11:12:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 11:12:26