Scapin, segíts!
Szükségem van a cselvetéseidre
Ötleteidre
Furfangos agyadra
Mert az én fejem nehéz
Neked vág az eszed
Mint a borotva
Ellesném lopva
Hogyan csinálod
Lennék a párod
Nem használnálak ki
Mint ott a színpadon: azok
Én igazi társad lennék, Scapin!