Békavár délelőttig
A békavár az nem homázs,
se senkié se másé,
a békavár frissdiplomás
gyalogos kamikázé.
A békavár az felejtés,
meg elkapás az ágról,
gólok helyett szekercék
a lécen csattanástól.
A békavár az nem tudom,
hogy korábban is volt már,
mert olyan „inkább eldugom
a zsebbe” kézioltár.
A békavár az úgy van úgy,
akár lehetne másképp,
és relatív, hogy abszolút
-e megméretni szándék.
A békavár az apropó
korsója s egyben kútja,
cserepesházi naplopó
markában kámaszútra.
A békavár az nem falak
omlásakor a tégla,
ha szinte mindig fent marad,
csak néha, néha, néha.
A békavár egy szittyacsöcs
a sztyeppeszélbe bontva,
amit, ha vaksin nyelvet ölt,
a gyermek szájba fogna.
Ref.01/Parti Nagy Lajos/ Rókatárgy alkonyatkor
Ref.02/Stiller Kriszta / Sárbogár pitymallatkor
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-22 08:43:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-12 10:20:11