Használati utasítás - jav.
mikor lomolás közben rálelsz
a használati utasításra - igen,
hozzád mellékelhették még születésed napján
- rájössz, hogy a hosszú évek alatt téged nem
rendeltetésszerűen használtak mások,
majd arra, hogy ez alighanem formanyomtatvány,
és te magad sem rendeltetésszerűen
használtad őket
bonyolult lenne már belepiszkálni egy
efféle rendszerbe -
ott, a papír fölött mélázva végül belátod
szakítani mindig könnyebb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-06 10:30:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-06 12:04:15