Viharos élet háborgó lélek örvényben esőben élek
Viharos élet háborgó lélek örvényben esőben élek
Viharos élet háborgó lélek örvényben esőben élek.
Egy hajóra felszálok egy szigetre vágyok a társadalomtól
A pénztől már elvágyok rámsüt a nap és gondolatom tiszta
Lelekem mintha probléma mentes lenne de a hajón te is ott vagy
Érzed milyen jó amikor önfelett és boldog vagy ?
Fantasztikus de néz előre erre nem számitottam
Ne ilyedj meg nagyon hirtelen jönnek felék ezek a megtestesült felhők
Menj be rejtöz el meg mernéd tenni hogy most megfogod a hajó kormányát ?
Lelked vezeted egy jobb megbékélt világba ?
Én helyeted fogom a kezed és tartom a kormányt
Várnak ránk a szép tiszta sziklák segits kérlek ne vágyakozz megint
Segits kérlek a hullámok felboritanak minket mint a világott ahonnan megyünk
Menetelünk nem szeli a hajó tovább a vizet
Ne ilyed meg látom már a vihar végét
Tartom magam eszmei gondolatomhoz
Nehéz a lélek és vágy de nem adom fel miért sovárogsz ?
Segit! Mit csinálsz a hajó óránál kiugrottál mert visszavágytál
Abba az életbe ahonnan jöttél te kapzsi ember ez nem a Titanic volt .)
Te hogy látod a kormányt tartod vagy kiugrasz ember ?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: igen szeretném , 2011
Kötetben: Vers (vers, 2011)
Kiadó: Mészáros Erika
Feltöltés ideje: 2011-11-02 23:11:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-02 23:11:28