Használati utasítás
egy nap lomolás közben ráakadsz
arra a használati utasításra,
amit minden bizonnyal hozzád mellékeltek
még a születésedkor
a sorokat olvasva rájössz,
hogy a hosszú évek alatt téged
nem rendeltetés szerűen használtak az emberek
majd arra, hogy ez alighanem formanyomtatvány,
és te magad sem rendeltetés szerűen használtál másokat
milyen bonyolult lenne már belenyúlni egy efféle rendszerbe - gondolod, és egyszerűen széttéped az átkozott papírt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-02 20:53:35
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-02 20:53:35