Pályaudvar
Elmennék. Maradna sok dolog,
körbezárnak rácsos kordonok.
Halott hajnal. Hideg,
ponyvabőr restinek
arcán homály hasad.
A járdán kartonok,
borízű hangtorok,
tetőt vetít a pad.
A graffitis vagon
csak vigyorog vakon,
a füstszag émelyít,
Mint ahol halottak
kúsznak a saroknak,
olyan némelyik.
Maradnék most megint. Éppen ez,
mi leginkább indulást jelez.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-31 16:45:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-31 16:45:12