kocsma
nem tunnék egy állatot meghágni
azt az egyet nem
van egy keresztes pókom a teraszon
ha hiszed
ha nem
hagyja a hasát simogatni
nem tudom hányadik utód
de ott van mindig
évek óta
este hat környékén jön elő
másfél centis
hagyja a hasát simogatni
nem megy el
csak a káposztát nézem
nem a csajt
hová keveredtem
hogy nem a csajt
ki a nagy csöcsű
a sógornak a nevelt lánya
a Timi
Tibi
Tímea
te…
na
annak a kutyája
aranysárga
vagy
olyan krémes
egy biztos
nem fekete
világos fekete (röhögés)
mondom aranysárga
biztos
hogy nem fekete
füstülsz egyet?
kösz
melléjük lépek
néznek
plexibe merevedett
harangtekintetek
kárhoznak el
bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-24 14:05:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-24 14:05:50