Szemelvények az Intergalaktikus antitalentum program c. kötetből
A negatív kritika elkerülési módja
Ne tegyél fel kérdést, ha nem szeretnéd hallani
a választ!
Hinni a hókusz-pókuszban
Agykontrol a. Az agykontrolhoz agy is kell
b. És mi van, ha mégis működik
A bátorság paradoxona
Nem félek én száz haláltól sem...
... csak egytől!
Amikor már hűl a szerelem
Minden kívánságod teljesítem!
... az észszerűség határain belül.
A tegnapi lány
Daisy, Daisy
A múltat idézi...
Lassan múló idő
Minden óra hatvan percnek tűnik
( pedig ja!)
Női egyeduralom
Hege Mónika
Ki írányít?
Én úgy fütyülök, ahogy mások táncolnak
Fantazmaglória
Fülkeforradalom?
Agyatlan barom!
Mimikri
Virágnak álcázva kertembe nőtt a gyom
Az átverés hitében én meghagyom
Mimikri II. ( dominó-elv)
Minden pötty a győzelmet mímeli
Úgy teszek, mintha bedőlnék neki
Doppler effektus
Vonatfütty hátán száll tova az idő
Vágta
A célszalagot a leggyorsabb ló
Végtelen pillanat
Az idő kereke deffektet kapott
Infláció
Kilyukadt a garas
Sors-lövészet
Mindenkinek megvan a maga célkersztje
Támadásjelző
Az a gondolatom támadt, kellene egy ötlet!
E = m x c² , de valami eredetibb!
Tűnődés
Vajon mi lehet az, ami eltűnt?
Letörve
Egy bili fülének érzem magam
Hol az igazság?
Jusztícia egyik szeme van csak bekötve
A hit ereje
Hiszem, ... ha elhitetik velem!
Kommunizmus hajnala
Vörös az ég alja
A gusztustalanság elviselése
Gyomor kell hozzá! - mondta a tehén
Sárm
A nők ritkán szerelmesek az agyba!
Renessaince
Az újjászületéshez meg kell halni!
Az öregedés fokozatos észrevétele
Egyre világosabb előttem a hajad
A foghiány pótlásának értelme
Nehéz szívószállal rántotthúst enni!
Etetés
Az ételfutár nem az általam rendelt kaját hozta
és magasabb áron
Fúzió
1. ülés
Hiány
Semmi sem vész el csak nem azon a helyen van,
ahol lennie kéne
Értékvesztés
Annyit ér, amennyiért eladható!
A látótér beszűkülésének beismerése
Belátta, hogy nem látja be
A nagyravágyás lépcsőfokai
A bal kéz jobb akar lenni
A jobb kéz még jobb!
Felegyenesedés
Emelkedik a fügefa levél
Számadás
Legyen mondjuk 69!
A halálhoz való jog
A végtisztesség a tisztességteleneknek is jár!
Pszichoterápia
/ Szégyenlőseknek /
Óhajtasz róla hallgatni?
A sejtelmesség látszata
Az a titok, hogy nincs titok!
Az öröm könnyei
„ Boldogok, a kik sírnak...”
Máté evangéliuma 5.4.
Kultúrálatlan
A territóriumod a csészén kívül is tart?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Intergalaktikus antitalentum programKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-10-23 07:20:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-23 07:22:24