A Linkó partján /átirat/
patakban folynak sárga virágok
duzzadt a Linkó nő a kezemben
ha rám néznél dél felé úsznék hangtalan
vagy gyere a tenyeremre tücsök ciripelj
reggel majd én is elhazudom a ribizli vörösét
a napfény a szeretés kavicsokat gyűjteni itt
csenevész fákként borulni össze híd
zöld bogár araszol a tiéd neked adom
látod palackon átnéző fiút? ő is napfény
tücsök kiugrik fecskék alacsony repülés
útjelző leeresztett vállad
adj vizet szikkadt árok
hisz a szemedben
készülődik az eső
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-18 10:37:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-18 10:44:46