(annyi, amennyi szonett)
amikor annyi (vagyok), amennyi
már. ezen (sem) gondolkodom.
nekem a kettő (soha)sem egy
a háromban (úgy. lehet) nem hiszek.
ne bántsatok. (így) vagyok magam.
elég (volt) abból, ami van.
és ha (nincs ki). töltök egy űrlapot.
éjszaka (van). közös párna nyom.
megrajzollak (szabad). a kezem
én (leszek). a mértanom görbe
(egyenes). szerkesztem köréd.
nincs más (mint ami) van. a félelem.
ebből élek, (néha) még hiszem.
rímkényszerek. (majdnem) pontosan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 10:11:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 10:35:30