Semmi. Élet.
A gondolat, a kósza pillanat
Egyetlen szó, ami másnak nem adható
Láttam az életet, de hamar vége lett
Mint egy foszlány. Milyen lehetett?
Nem izgat senkit
Kit érdekel ki élt, és ki holt
Hogy mit remélt, és hogy volt
Volt-e egyáltalán, ez az örök talány
Nem maradt semmi.
Ki volt Ő? Senki
Csak egy név, meg pár év
Lézeng a cetlin, egy foltos fecnin
Álmodnál örökkévalót annak, aki látta a jót?
A süllyedő hajót.
Az embert
Miként alkotott, mit is tett
Meggyötörte lelkét a végzet
Kínozta a vészterhes élet
Mit ér a lét?
Van-e rá betét, és mennyi a kamatláb?
10nél ne add alább!
Mit ér a lét? Mi az élet?
…
Semmit. Semmi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 08:53:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 08:53:10