Két kelepce
a búvár alámerül a végtelen kék óceánban
ahogy kering a korall zátonyok között,
egyszer csak valami áttetsző kemény falnak ütközik
pánik keríti hatalmába, akárhová megy, ott ez a fal
eközben egy gyermek megbabonázva figyeli
az asztalon álló gömbakváriumot,
benne az aprócska búvárral
amikor megunja a látványt, készül kiszaladni a szobából,
de hirtelen rácsok állják az útját
végül felrepül az ülőkéjére,
és unalmában ismételgetni kezdi a szavakat,
amit a szülei tanítottak neki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-13 10:35:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-13 10:39:09