Mikrofonfej
a lány észre sem vette,
hogy a párja feje mikrofonná változott,
így amikor párja a fülébe suttogta titkos szavait,
azok végig visszhangozták az egész várost
szégyenében kiszaladt hát a házból, hogy elbujdosson,
s látta, mikrofon fejű emberek andalognak mindenhol az utcán,
kéz a kézben
micsoda új világ, ahol mindenkinek meg kell tanulnia visszanyelni mondandóját:
csak a becsapott ajtók hangja visszhangzik a városban,
ezt leszámítva teljes a csend
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 16:53:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 16:53:22