Annak a kisfiúnak... javítva
Soha úgy lihegést nem utáltam még
mint apám földi létét faluhelyen
nevelőanyámmal, brutál nagy éjjel
Imában kérve Istenem
Szedd őket végre széjjel
Vidd, vidd... maradjanak álmaim
Felnőttem
Maradtak komplexusaim, vágyaim
A nagyok, most is hangosan zihálva kefélnek
ez a józan nyomor meg, amiben magamra maradva remélek
Arra elég
hogy papírra vessem mit partra vetetten learathatok
Ami marad utánunk, kölyök
Úgy is csak villanás, titok.
Napunkban ott a karc
de csitt, csitt legyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 12:33:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 12:33:05