Csöndből jön
Csöndből jön csönddé lesz
minden este este mindent
tagad úgy alszik el: nem...
Reggelenként megfagyott igenek
heverve körülötte Mindenfelé
az eső Nincs élete véli s por
Borban a zacskó Tasak az agy és
kutyusként vauzna már Szúr a fény
a zaj a csönd A tartalom szétfoly Porrá
omló gondolat szipogó szipoly és úgy
is marad Semmi esetre érleli a reggel
és délelőtti szimfóniája sem reggae
Éje seregnyi Ismeretlen az a szó: kéj
Ráborul a levegő Héja károg
Csapzott a szárny hulláma emelinti
Nincs Evelyn itt már... Esteli harang
szól brekegve távolról mint egy
zsombéknyi varangy Langy rongyok
dőlnek szőttes már e ház Szétesik
minden összeránt-é eme máz...
Lakkozott szinten csöpög le a lépcső
Csőlátás által vetődik a születő kép
betűkből összerótt láp
Összegyűrt papír Ormány
Hal csobban Továbblépő láb
A-betűk szárai a piranhák ott -
és emitt...? Nullák és zé-k...
Pufogok mint az üstdob hű
de tré zene már ez a kar without
kéz sem más végtag
mesterséges - AI, az is
csak egy lie, egy nagy kam
Allied forces minden ellen
Mennyi fényezőgép…
Anti-vakul a ták
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-15 16:49:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-15 16:49:38