ön-axióma
menekülök. ha jobban belegondolok,
ezidáig semmi mást nem csináltam
szívből és tudatosan.
menekülök. lassan lépek a macskaköves
úton. ha sietnék, talán emlékeznék az
elhagyott helyre.
a dolgok, melyek irányt adnak, megcsalnak:
lassan közelednek, gyorsan távolodnak.
valami nincs a helyén.
tudatosan érzékelek, és ez rettentő, ez
maga a tetőpont. (félek, mi történik, ha
boldog leszek.)
***
oda megyek, ahol jobb lesz, mint ami
most van. (ez egy paradoxon, de csak
később veszem észre.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-07 18:28:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-07 18:28:52