„Eladó” amatõr versek a neten
Amatőrök, nincsen nekünk pénzértköltőnk,
Próbálkozunk, de rövid az emberöltőnk.
Mint betörők, jövünk ide művészkedni,
Profik mellett tiszta szívvel bűvészkedni .
A verseket el kell adni közönségnek,
Nem elég csak megalkotni sötétségnek.
Mindegy az, hogy előadni, vagy kiadni,
Nem kellene közöny-szűrőn fennakadni!
Bolond világ fejtetőn áll feje sincsen!
Nincsen, aki minket hálón megtekintsen?
Ki olvas ma verset nálunk, kinek kellünk?
Azt szeretnék, hogy magunkban énekeljünk?
Ne csüggedjél, írjál verset - naív költő!
Egyvalaki közönséged - odaföntről.
Versben fakad ki a lelkünk - meg van írva.
Isten látja, hogy mit vetünk a papírra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.