Nedves álmok - jav.
a lány - miközben alvó párját nézi
egy éjszaka - aprócska ajtót fedez fel
a fiú homlokán
kíváncsian nyitja ki, s ahogy bekukucskál rajta,
kicsi, meztelenül futkározó lányokat pillant meg
őrült féltékenység keríti hatalmába s rázni kezdi párját
ahogy így rázza a fiút, az ajtón sorra potyognak ki
az aprócska meztelen nők az ágyra,
onnan le a padlóra,
ahol a lány sorra eltapossa őket
a fiú felriad
a lány hosszan szeretkezik vele
miközben vörös tócsák száradnak körülöttük
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-02 17:31:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-02 17:31:24