Reggeli elmélkedés
Szatén fényű levelek nekem rejteket adnak.
Bólogató semmitmondó ágak szél ébredésére várnak.
Mohazöld levelek alatt megbújjak alant?
Halhatatlan kérges fák rejthetnek boldog-boldogtalant.
Fa barna karján fekete bogár csendben ül
szegény pára talán jobblétre szenderült?
Reccsenő ág alatta az én tövises ágam,
Fa képében önmagam változását láttam.
kávézaccal dobom merengő gondolataimat,
Kávéval leöntöm fehér vasalt blúzomat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-27 22:36:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-27 22:36:05