Harag
tekinteted mögött vadregényes erdő terül el,
amelyben - jól látni - elveszett fiú bolyong most a fák között
s a bokrok közül éhes farkasok lesnek rá
micsoda borzalom,
a vadállatok máris a fiúra vetik magukat,
s készülnek átharapni a torkát,
de ekkor egyet pislantasz, s kezdődik minden előlről:
tekinteted mögött a vadregényes erdő,
amelyben elveszett fiú bolyong,
a levelek mögött éhes szemek hideg ragyogása
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-26 18:38:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-26 18:38:21