Utolsó szál /3. verzió/
Gaz borítja az őszi mezőt, havat vár a rög,
zavaros, szürke égben felhő sereg pörög,
hideg ég felé merednek a lombtalan ágak,
nyílik színes virág a csupasz kősziklák alatt?
Szakítsd le az utolsó szálat, a fonnyadt szirmokat
csókokkal éleszd, húzd össze fázósan kabátodat,
fekete kendőt köss, sétálj fel a hídra hajnalban,
s lásd mint tér meg a virág hozzám a habokban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-23 13:20:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-23 17:23:08