Perlekedem magammal
Osztályon felüli spermából nemzett apám
Erős méhében hordott ki anyám
Aggódni miért nincsen okom.
És mégis; frusztrálttá tesz a véna
Melyben csörgedezik némi líra
Kreálok magamnak belőle gondot.
A génállományommal minden rendben
Mások is mondják, ezen eszemet vesztem
Semmi sem jó magamon!
Lehettem volna híres színésznő
Lett belőlem szakadt táncosnő
Az agyamat eldobom!
Tőlem bájosabb középkorú nő nincs
Elbűvölő kék szemem, kincs
Jól állnak a ráncok arcomon.
Intellektusom, akár a delfiné
A hányadosa a két százaléké
Ott van a Gausson.
Külsőm, bensőm leamortizált
Lelkem, testem csak agonizál
Magam írom a sorsom.
A biblia szentírás másnak
Nekem csak sorok glédában.
Istent káromolom.
Szeretném hallgatni a csendet
Imára kulcsolni a kezem
Hozsannát morzsolok.
Osztályon felüli sperma
Erős méhével megáldott anya
És én mégis csak aggódom.
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-15 15:47:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-15 15:47:06