Türelem
Elülök itt türelmesen
napkeltétől napestig
megnézek én mindent
ahogy a nap rám vetíti sugarait
sok fény csodát, ahogy ébredezik
apró állatkák sürgölődését
virágok fejlődését
és ha már megfáradt szemem
pihentetem
belehallgatok a madarak dalába
bogarak pár szavába
tenger zenéjét se hagyom ki
és ha már fülem is elfáradt
alszom egy kicsit
padomról föl se kelek
én várok türelmesen
úgy gondolod, helyet adok neked is
és elülünk itt napestig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-02 21:48:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-02 21:48:49