Egy apáról
ki hitte volna, hogy végül csak apádra emeled majd a tekinteted,
és meglátod, hogy kártyalapokból épült a talpától a tetejéig ez az ember
hogy nem dőlt még össze?
magadat korholod, hogy most veszed csak észre ezt,
s már rohansz is bűnbánattól átitatva, hogy saját testeddel fogd fel
a kártyavárat megkörnyékező szellőket
nagy hevességedben pedig micsoda szelet kavarsz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-28 09:05:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-28 09:05:43