Szép ez a hely
Szép ez a hely
nem is járnék le
elszívom kedvenc füstölőmet
zsíros fényű pultról nézem
visszaköszönő tekintetemet
elvagyok magammal és üvegemmel
poharamról nem is beszélve, miben
kocognak a jegek
szép ez a hely
háttérből még mindig ugyanaz a
repedt hangú muzsika szól
... egyszer, szétverem a gépet
vagy beverek a pultos cselédnek
szép ez a hely
valamikor festettem is...
vérvirágokat a falra
ma már lenyugodtam
vagy, körülöttem nyugszanak
szép ez a hely
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-26 21:26:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-26 21:26:22