Nem múlik
Quimbyt hallgatok, tudom pontosan
Elmúlik majd
Mert az Isten kertjében kristály pohárban
A bor tiltott gyümölcsből gyöngyözve
Kacsintgat ránk.
Képzeld!
Az Úr újra alkotott bennünket
Összegyúrt a tenyerében
engem formázott meg elsőre
S Te lettél a szerelmes Évám!
Elmúlik majd
Pontosan tudom
Ahogyan lassacskán
belém ivódott
Egyszer majd ki is illan
De
Az még sem járja
Hogy Isten kertjében
Évának ne Ádám legyen
Párja.
Elmúlik majd ez a Juhász Gyula filling
Kialszik az örökmécses, feltámad Batthyány.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-17 17:27:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-17 17:27:03