Fülbemászó
a zenész végül elhantolja a zongorát
a hold fényénél dolgozik,
feltöri a földet ásóval és szórja a rögöket a hangszerre
ahogy föld darabkák pottyannak a billentyűkre
zene -mint éji kísértet- száll fel az éjszakában
suhan végig a városon
s elkeveredik az emberek füléből csorgó
lila álomköddel
- Éjszaka megálmodtam egy dallamot - mondják majd egymásnak
az ébredők,
egyedül a zenész képtelen már felidézni
szólamokat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-17 12:40:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-17 12:40:36