Rejtve
lélekhalál_
kis verébbel ring az ág
föl-lehintál
elrepül
fájdalom_
valamit elrontottam újra
nagyon
félelem_
anyukám sütött ma rétest
ügyesen - ketten a nagynénémmel
túrósat, mákosat, meggyeset
kettőszáznegyvenet
...és amit még megettek a gyerekek
lélekhalál-fájdalom-félelem_
találkoztam Cserni óvónénivel
az évek során elveszett az arca
de ahogyan ült mellettem tegnap...
most mosolygok...
mert az érzés...
az érzése megmaradt
lélekhalál-félelem-fájdalom_
galamb áll őrt egy telefonoszlopon
mondd, madaram, mi hírt hozol,
jár-e még erre az Isten?
végítélet_
bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-16 22:45:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-16 22:45:13