Zsákutca
a test maga egy vallomás
szépen ívelt domborulat
ott bukik el ahol meglátjuk
egymás anyajegyeit:
lehet egyek vagyunk
amikor tévesen ülünk fel
vagy szállunk le a troliról
lehet nem kellene szembesülni
hogy interszexuális a nyár
amikor ketten egyek vagyunk
lehet nem szabadna
megszületni amikor a felismerés
tovább él mint a leleplezett
a lelkiismeret hallgat ha nincs más
aki szóljon rajtunk kívül –
minden együtt elbukás zsákutca
mint a réseket átszövő titok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-11 01:07:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-11 01:07:40