Világomlás
Világomlás napja ez
már isten is kihalt belőlünk
rákfene tépi országunk
szétszed minket is
haragunk mérges tövisként
növekszik egyre jobban
kérgünkről ki le meri tépni
vesszen mindörökre
a szerelmet kitaposták
fényes szívünkből
miért várnak békét
kik háborút szítanak
világomlás napja ez
bár harcolni még tudunk
már nem látjuk a végét
s hogy ki válthatna meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-08 00:03:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-08 00:03:00