Ne legyél művész, ha verset írsz,
és ne legyél profi sem.
Csak írd magad vérré szívem,
csak írd magad szemétre.
Aki ezt másképp csinálja
pózőrködik.
Aki ezt másképp vallja
az hazudik.
A hazugság hosszú,
a hazugság proli.
Óvakodj a hosszú hazugságtól.
és az őrzőktől is.