Diákélet
1.
Csodálta Kolozsvár Ferencet.
Fiúktól, lányoktól merev lett!
Mikor már nem bírta,
Barátja nyugtatta:
„Menj el egy biszexhez kegyencnek!”
2.
Volt egy srác, úgy hívták Lehelke.
Mindennap a vodkát vedelte.
Odaszólt a csajnak:
„Mikor? Ma vagy holnap?”
S nevét az arcába lehelte.
3.
Albérletben lakott Apolka.
Nem volt kedvenc tánca a polka.
A diszkót szerette,
Azt dübörögtette,
Elküldték onnan a pokolba.
4.
A lányok úgy hívták „Leszli, ó”
Érezte, közel a szesszió.
Ha nem volt likörbe,
Mi a stresszt kiölje,
Pumpált benne az agresszió.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-05 13:17:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-05 13:17:15