Bazár
Letelt a nappal hosszú műszaka,
vár a diadalmas éjszaka dallama.
Elvetem csíráit reményemnek,
fazekat ácsolok elveimnek.
Reggel vár rám a pszicho bazár,
lelki raktárom retesze bezár.
Gyűlölöm a szívtelen kaszást,
átkozom koszos lábnyomát.
Kergettem kigyúrt madarát,
fejemre ejtette sokszor tégláját.
Koszorúját hozzám vágta,
lelki egerem hűen cincálta.
Hangyák gyúrták élet tésztám,
meredeken áll fáradt létrám.
Zöldül létem szögletes diója,
zárva bazárom rozsdás fiókja.
Eladnám pszicho bazárom,
éjszakai lepke hozza álmom,
Várom tegyen puha ágyba,
öröm vigyen tarka táncba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-23 14:45:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 14:45:32