ötlet-ellések nyelv-öltögetéssel (jav.)
csuklómban lokál-gandióta
odakünn shrekkenő hőség
a réten pár akasztófa-virág
delíriumba esett a bőség
május csavarja zavargó
lelkem zavara csavargó
egyszemélyes őrség
életem bádog hamutál
a cigaretta benne szalutál
lila tehenek? ökörség
rózsaszín párduc lila ködmön
afféle kincskereső
nyelvemet a világra öltöm
befogott bagó-leső
míg versemet és pénzemet költöm
körmöm alá hús-tüske nő
megtelik vele e ronda börtön
húzza ki egy szép szerető
sör bor pálinka
lesz kedvesem Bálintra*
mogyoró-bokor ribizli
magamat így fogom kibírni
(*értsd: Bálint napra)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-20 15:49:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-20 15:49:27