paranoid android - (bulímia)
(igen kérlek
számlát nyitottam
hogy pénzt tudjak felvenni
mindenem a pénz
pénzzel mosok fogat
áh pénzt okádok én mindennap
mert majdnem kurva lettem
de a végén csak leszoptam magam
igaz azért nem kapok pénzt)
ásítoztam hajnalban püffedt arccal
azért sem fizettek pedig jól esett
a napfény betörte az ablakot
ásítoztam hajnalban püffedt arccal
megdermedt a környezet
tömény oldatokban áztam
érzékenyebb lettem a zörejekre
(folyékony gumicukor fröccsent)
romlott húsvéti tojásokat ettem
többrétegű lett a látvány
menjen le a hasról minden
a bordákat akarom látni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-17 21:36:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-18 15:06:01