RONGYSZÖVEG
in memoriam W.S.
keringő csillagok
nyomukban lépkedek
játékom hasonlat
akár a fellegek
keringő csillagok
nyomukban lépkedek
voltommá leszek ha
szélörvény táncoltat
magammá így válok
egykéthá négyöthat
voltommá leszek ha
szélörvény táncoltat
magamtól válhatok
magammá lehetek
kapukat zárhatok
nyithatok tereket
magamtól válhatok
magammá lehetek
*
van ki húnyt szemmel is lát még
változó tudatába átég
az önteremtő képzelet
vitorlaként e hűs szelet
felfogja dagadó halánték
a lét unalmat űző játék
akard és táncra kél veled
*
csipkés csupakék cseppkő
tűzbe tekint a teremtő
denevér didereg cikkan
sejtelem itten a hittan
minden előtti a béke
készül a szó fedezéke
*
Létem sodrása mentén
maradék kevesem
őrei állnak.
Hol magam keresem,
téged talállak.
Lehetsz te fény, teremtő
tiszta tűz – a testnek
egyszeri álom.
Hol téged kereslek,
magam találom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-17 03:54:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-17 03:54:18